Beställning

Beställningar görs via internet. Får ni problem med er beställning maila oss på contact@linamolander.se. Skriv ditt beställningsnummer när du kontaktar oss. Vi återkommer till dig inom 48 timmar helgfria vardagar.

 

Betalningssätt & avgifter

I webshopen erbjuder vi betalningar med paypal konto eller kortbetalning. Då vi endast erbjuder nedladdningsbara produkter förekommer inga extra avgifter.

Priser

Samtliga priser är i svenska kronor och inklusive 25 % moms.

Giltighetstid och fel i publicering

Vi reserverar oss för prisjusteringar, prisfel och eventuella tekniska fel på webbplatsen, webbläsaren, nätverk och servrar. Vi förbehåller oss rätten att korrigera produkttexter, bilder och priser som skrivits eller tryckts felaktigt på webbplatsen eller i marknadsförings material.

Outlösta produkter

Du ansvarar själv för att ladda ner produkten inom den tid som produkten finns tillgänglig för dig att laddas ned. Efter utgånget datum görs ett nytt köp.

 

Personregister

Dina personuppgifter lagras i ett register hos Lina Molander. Uppgifterna, som uppdateras regelbundet, används i syfte att upprätthålla kundrelationen och även för vår egen marknadsföring för att Du som kund skall kunna ta del av intressanta erbjudanden. I samband med köp godkänner du att dina uppgifter sparas. Du kan när som helst tacka nej till att få sådana erbjudanden. Upptäcker du att någon uppgift vi har är felaktig ber vi att du antingen sänder oss ett e-mail på contact@linamolander.se. Din e-mail adress lämnas aldrig ut till andra företag!

 

%d bloggare gillar detta: