Om mig

förändringsledare och coach
Jag har en vision om att alla människor ska få möjlighet att leva sina liv i den bästa versionen av sig själva. Vad innebär det då undrar du säkert nu? Ja, för mig så handlar det om att leva sitt liv så som man vill och önskar, på riktigt. Och att skapa förutsättningarna för att kunna göra det.

Jag arbetar med meditation och coachning (ICF och INLPTA-certifierad) och bistår med verktyg och kunskap för att du ska nå helhjärtade resultat i livet.

Ett helhjärtat resultat är när hela du känner YES! Det vill säga när du kopplar på hjärtat och hur det känns, på riktigt. Vi lever i en värld där allt ser bra ut och låter bra men mitt i all rusningstrafik så glömmer vi bort att stanna upp och vänta in hjärtat. Jag bistår med verktygen så att du kan besvara frågan;

Var det det här som var viktigt på riktigt?

När hjärtat, sinnet, kroppen och knoppen får en chans att samverka, ja då når du också helhjärtade resultat. Och det känns bra på riktigt…

Location

1235 Divi Theme St.
San Francisco, CA 92335

Contact

(333) 394-2342
info@divibuilder.com

Hours

M – F : 8am–5pm

Sat : 11am–6pm

Sun : Closed